>>> VEZI PROMOTIILE! MEGA REDUCERI! <<<<

Deshidrator universal Micul Fermier GF-2194, 500W, Inox, 6 tavi

Micul Fermier
1.256,00 RON 836,00 RON
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GF2194 Ai nevoie de ajutor? 0310.058.058
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Deshidratorul universal 6 tavi, 500W,  INOX , Micul Fermier GF-2194, este conceput exclusiv pentru uscarea produselor alimentare si a plantelor. Capacitatea de a regla usor temperatura si ventilatorul ofera conditiile de temperatura necesare pentru uscarea diferitelor produse.
 
Sfaturi pentru deshidratarea produselor alimentare
1. Asezati produsele pe tavi fara a le suprapune.
2. Daca timpul de deshidratare este de 6 ore, atunci verificati o data la 2 ore stadiul dehidratarii.
3. Inainte de scoaterea produselor dehidratate, verificati stadiul de deshidratare, taiati bucatele pentru a vedea gradul de umiditate. Daca produsele sunt inca umede, trebuie sa mariti timpul de deshidratare.
4. Etichetati produsele cu data, tipul, cantitatea, pentru a va imbunatati metodele pe parcurs, pentru a obtine cele mai bune rezultate.
5. Pentru a obtine produse de calitate superioara, pastrarea in bune conditii este esentiala. Alimentele trebuie impachetate numai dupa ce s-au racit. Daca se depoziteaza in spatii reci, intunecoase si uscate, produsele pot rezista perioade mai mari de timp. Temperatura ideala de depozitare este de 16˚C sau mai joasa.
6. Pastrati alimentele in pungi de depozitare cu inchidere ermetica sau in pungi vidate.
7. Dupa deshidratare, produsele alimentare isi miscoreaza volumul de 1/2 pana la 1/4 din dimensiunea initiala, asa ca feliile nu ar trebui sa fie prea mici inainte de procesare. Pastrama isi micsoreaza volumul de 1/3 din marimea initiala.
 
Cateva exemple cu duratele de deshidratare:
  1. Plante erbacee: Timpul de uscare  5-8h; Temperatura de uscare 45-65˚C;
  2. Produse sub forma de faina: Timpul de uscare 3-4h; Temperatura de uscare 40-45 ˚C;
  3. Gustari pentru copii: Timpul de uscare 5-8h; Temperatura de uscare 45-50 ˚C;
  4. Legume: Timpul de uscare 6-8h; Temperatura de uscare 60-70 ˚C;
  5. Fructe intregi si feliate: Timpul de uscare 8-10; Temperatura de uscare 60-75 ˚C;
  6. Carne, peste: Timpul de uscare 8-12h; Temperatura de uscare 55-70 ˚C.
 
Precautii:
• In timpul functionarii, fantele de ventilatie din spatele deshidratorului trebuie sa fie la o distanta minima de 15cm fata de perete, pentru a mentine circulatia aerului si in acest fel reducerea consumului de energie electrica, dar si scurtarea timpului de procesare.
• Cand deshidratorul este in functiune si in mod special atunci cand functioneaza la putere maxima, carcasa se poate incalzi puternic si de aceea nu amplasati obiecte pe deshidrator.
• Nu este recomandat sa puneti produse cu grade diferite de umiditate, de exemplu carnea cu fructele, deoarece au timpi diferiti de procesare. De asemenea fructele bogate in apa se recomanda a fi taiate in felii mai groase deoarece, dupa uscare ele se vor subtia destul de mult. Daca feliie sunt prea subtiri, calitatea gustului poate fi afectata dupa procesare.
• Deconectati de la retea aparatul dupa utilizare, nu mentineti aparatul conectat la priza daca nu il utilizati pentru a evita orice pericol.


CARACTERISTICI GENERALE/ SPECIFICATII TEHNICE
 
  • Tip produs: Deshidrator universal
  • Brand: Micul Fermier
  • Model: GF-2194
  • Dimensiuni: 33 x 31.5 x 46 cm
  • Frecventa curent: 50 Hz
  • Greutate: 6 Kg
  • Material carcasa: Inox 201
  • Material tavi: Inox SS304
  • Material usa: Geam stanilit
  • Nivel zgomot: 45 dB
  • Numar tavi: 6
  • Putere KW/W: 0.5 KW
  • Tensiune alimentare: 220 ÷ 230V
  • Turatie motor (rpm): 1500RPM
  • Culoare: Argintiu
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!