Vinul nu se lasa - se toarna! Dar pana atunci trebuie preparat. Teascurile de inox sunt un mijloc curat si rapid de presare a masei de ciorchine, trecute prin zdrobitor. Pentru o gospodarie cu numar redus de butuci de vita de vie, un teasc de
20 litri este suficient. Presarea se face prin rasucirea axului cu filet, la capatul caruia este conectata talpa-capac, metalica . Cilindrul cu orificii, permite mustului sa se scurga in tava de inox de la baza teascului, de unde va ajunge in recipientul de colectare.
Structura teascului este bine
intarita, dublu, cu
teava rectangulara, la baza si partea superioara. Tava de colectare a mustului este si ea din inox alimentar, cu perete gros de
2 mm. Spatiul dintre pamant si orificiul de scurgere ajunge pana la
170 mm, iar daca este pozitionat la o inaltime mai mare, veti avea destul loc pentru a pozitiona o galeata de
10 L in zona de scurgere.
Acest model de
teasc struguri Vilen de 20 L din inox poate fi folosit nu doar la prepararea vinului. Alte aplicatii se pot regasit in stroarcerea sucului de rosii, a mierei de fagure, a grasimei de jumari, etc.
CARACTERISTICI GENERALE/ SPECIFICATII TEHNICE
- Tip produs: Teasc/ presa struguri
- Brand: Vilen
- Model: BEM4950
- Volum: 20 L
- Material: Inox
- Dimensiuni: 520 x 400 x 280 mm
- Greutate: 10 Kg
ACCESORII INCLUSE
- 1 x Ax cu filet
- 1 x Capac de presare
- 1 x Cuva de inox neperforata
- 1 x Cuva de inox perforata
- 1 x Sac pentru tescovina
- 1 x Tava cu scurgere inox
- 1 x Tija-maner cu insertii plastic